خبرخوب| اینجا هم مادر شوید، هم راحت درس بخوانید

برای درک جهان هستی لازم نیست جای دوری بروید، کافی است به درون خودتان بنگرید. به بند بند وجودتان. به قدرت تکلم، دیدن خوبی‌ها و بدی‌ها یا شنیدن زیبا ترین و گوش خراش ترین صداها. خدا را حس کردید؟! این کالبدی که در آن زندگی می‌کنیم و روح مان در آن جریان دارد، پر از شگفتی است. یک آثار هنری بی مانند با ظرافت تمام که یاد و نام خدا را برایمان پررنگتر می‌کند.

خبرخوب| اینجا هم مادر شوید، هم راحت درس بخوانید

گروه خبرخوب: برای درک جهان هستی لازم نیست جای دوری بروید، کافی است به درون خودتان بنگرید. به بند بند وجودتان.  به دست‌ها و پاها و چشم‌ها و دهان‌تان. به قدرت تکلم، دیدن خوبی‌ها و بدی‌ها یا شنیدن زیبا‌ترین و گوش خراش‌ترین صداها. خدا را حس کردید؟! این کالبدی که در آن زندگی می‌کنیم و روح مان در آن جریان دارد و مهمانش هستیم، پر از شگفتی است. یک آثار هنری بی مانند با ظرافت تمام که یاد و نام خدا را برایمان پر رنگتر می‌کند.حیف نیست که گاهی این خالق مهربان را فراموش می‌کنیم و در حق نعمت‌های زیبایی که در اختیارمان گذاشته کم لطفی می‌کنیم! حیف نیست که با نعمت تکلم کلمه‌ای ناخوشایند به زبان بیاوریم. یا نعمت زیبای بینایی که از آن برای دیدن نا زیبایی‌ها و زشتی‌ها اسراف کنیم. یا نعمت بی‌بدیل شنوایی که آن را با حرف‌های ناشایست و غیبت پر کنیم. یا نعمت حرکت که آن را در مسیر اشتباه و غیر خدا خرج کنیم.  ما و زنده بودنمان بدون شک از معجزه‌ها و لطف خداست. یک نعمت. از آن لذّت ببرید. آن را جشن بگیرید و پیوسته در هر حالتی که هستید خالق این لذت و فرصت را شکر کنید. در سوره آل عمران آمده است: «آن‌ها که در هر حالت ایستاده، نشسته و خفته خدا را یاد کنند و دائم در خلقت آسمان و زمین بیندیشند و گویند: پروردگارا تو این دستگاه با عظمت را بیهوده نیافریده ای، پاک و منزهی ما را به لطف خود از عذاب دوزخ نگاهدار.   

* ساخت خودرو با ضایعات اولین خبر خوب امروزمان را یک جوان با انگیزه دهه شصتی از دیار گیلان رقم زده است. «علی حسن نیا دستکی» که با نوآوری و طراحی ماشین باگی از لوازم استوک، دست به یک ابتکار جدید و کم نظیر زده است. این جوان نخبه اهل شهرستان آستانه‌اشرفیه پروژه ساخت ماشین باگی را از دو سال گذشته به‌صورت یک طرح تازه در ذهنش پرورش داد و به دلیل ارتباط شغلی در اسقاط خودرو و فروش قطعات خودرو به صورت استوک با همفکری برادرش و یکی از همکاران که متخصص این حوزه بود، این طرح را با قطعات استوک به‌صورت نوآورانه اجرایی کرد. خودتان بهتر می‌دانید که این طرح با توجه به نیاز کشور به واردات ارز و کنترل بازار، عدم وابستگی به خارج در تولیدات مختلف می‌تواند بسیار به اقتصاد کشور کمک کند و این همان مطلبی است که این مخترع گیلانی به آن تاکید دارد و عدم وابستگی به خارج در تولید ماشین باگی و شرکت در مسابقات ورزشی مختلف را هدف این نوآوری می‌داند. خوش خبر باشید.  

*هزینه سفر کودکان بیمار رایگان شد یکی از مشکلات خانواده های بی بضاعت در شهرستان‌ها که کودک بیمار دارند، نداشتن هزینه سفر به تهران برای درمان است. از همین رو، اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، تصمیم گرفت با همکاری مؤسسه خیریه، از این قبیل خانواده ها حمایت مالی انجام دهد.  «شهره سادات میرباقری» سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  در این باره می‌گوید: «با تلاش اداره مددکاری اجتماعی امکان استفاده از سفرهای درمانی رایگان برای کودکان ساکن شهرستان که برای درمان به مراکز درمانی تهران مراجعه کردند با همکاری مؤسسه خیریه فراهم شده است.» به گفته خانم میرباقری، خدمات خیریه شامل تهیه بلیت هواپیما، قطار و اتوبوس از محل زندگی بیمار به بیمارستان تحت درمان و بالعکس و رزرو هتل و اقامتگاه است که هزینه این خدمات با مشارکت شرکت‌های فعال در حوزه صنعت سفر تأمین می‌شود. در این فرایند پس از درخواست ارائه شده از سوی واحد مددکاری بیمارستان‌ها، برای بیمار و یک نفر همراه وی بلیت هواپیما، قطار یا اتوبوس تهیه می‌شود. البته در صورت وخامت حال بیمار و توصیه پزشک، مؤسسه خیریه خود را متعهد به تأمین سفر هوایی برای بیمار می‌داند.  

*سمنان پیشتاز است! امسال «مهار تورم و رشد تولید» نامگذاری شده است، همه ارگان ها و مسئولان و استان ها برای تحقق این شعار مامور شده‌اند، در این میان سمنان با احیای ۸۰ واحد تولیدی راکد، سومین استان برتر کشور در احیای واحدهای تولیدی غیرفعال، بهترین زمینه را برای حرکت در مسیر منویات رهبر معظم انقلاب در تحقق شعار سال دارد. همچنین این استان مقام دوم برتر کشور در زمینه اشتغالزایی و راستی‌آزمایی را براساس گزارش‌ها در سال ۱۴۰۱ از آن خود کرده است.خوش خبر باشید.

* این طلبه دهه هفتادی درد مردم دارد! در این کشور کم نیستند از جوانمردانی که درد مردم دارند و برای رسیدگی به مشکلات هموطنان شان یک دم هم آرام نمی‌نشیند، یکی از این افراد «حجت‌الاسلام هادی شکاری»، طلبه دهه هفتادی است که راه پیامبر (ص) را پیش گرفته‌ و روح و جان انسان‌ها را درمان می‌کند و به علاج مشکلات و دردهای مختلف نیازمندان و دردمندان می‌پردازند.حجت الاسلام شکاری متولد سال ۱۳۷۷ و اهل دولت آباد و از طلبه‌های دغدغه‌مندی است که در یکی از مناطق حاشیه شهر و پرآسیب شهرستان تربت حیدریه فعالیت می‌کند. او از سال ۱۳۹۴ وارد وادی تبلیغ شده و حالا مدتی است که در محله کوی بازرگان، رسالت تبلیغی خود را پیش می‌برد. او می‌گوید: «رسالت طلبگی ما ایجاب می‌کند که در محله های آسیب‌پذیر کار کنیم و طبیب دل دردمندان باشیم و برای رفع مشکلات مردم و آسیب‌های موجود تلاش کنیم تا این آسیب‌ها و مشکلات به دیگر نقاط شهر سرایت نکند. او وقتی وارد این محله شد با مشکلات بی‌شماری مواجه شد و در اولین اقدام خود تلاش کرد مسجد منطقه را به عنوان پایگاه اصلی محله فعال کند؛ چرا که معتقد بود در این سنگر قادر به انجام کارهای اثرگذاری خواهد بود. پس از برگزاری نماز جماعت و برنامه‌های فرهنگی، با احصاء مشکلات موجود و برنامه‌ریزی‌های لازم برای سازماندهی اوضاع اقدام کرد. خدا اجرتان دهد.  

* خبر خوب برای مادران! اما بشنوید از یک خبر خوب زنانه و مادرانه ی جانانه. این خبر مرهم بزرگی بر دل نگرانی و اضطراب دانشجویانی است که قصد دارند مادر شوند یا فرزندان زیر سه سال دارند اما سختی درس خواندن در کنار مراقبت از فرزندان باعث می‌شد که یا مادر شدن را انتخاب کنند یا ادامه تحصیل را. برخی هم سختی آن را به جان می‌خریدند و به هر زحمتی بود هر دو را بدون لذت بردن فقط می‌گذراندند. اما خبر خوب اینکه بر اساس بخشنامه جدید داﻧﺸﮕﺎهﻫﺎ ﺑﺎید با ﺗﻘﺎﺿﺎی ﮐﺘﺒﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﺎدر ﺑﺎردار برای ﻣﺮﺧﺼﯽ ﯾﮏ ﻧﯿم  سال ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻗﺒﻞ از زاﯾﻤﺎن ﺑﺪون اﺣﺘﺴﺎب در ﺳﻨﻮات ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ و ﺗﻘﺎﺿﺎی ﻣﺮﺧﺼﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﺎدر دارای ﻓﺮزﻧﺪ زﯾﺮ ۲ ﺳﺎل، ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺗﺎ ﭼﻬﺎر نیم سال ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﺑﺪون اﺣﺘﺴﺎب در ﺳﻨﻮات ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻣﻮاﻓﻘﺖ کنند. همچنین داﻧﺸﮕﺎه‌ها مکلف شدند ﺑﺎ ﺗﻘﺎﺿﺎی داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﺎدر ﺑﺎردار ﯾﺎ دارای ﻓﺮزﻧﺪ زﯾﺮ ۲ ﺳﺎل ﺟﻬﺖ ﻣﯿﻬﻤﺎﻧﯽ، ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﭼﻬﺎر نیم سال ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﻣﺆﺳﺴﻪ آﻣﻮزش ﻋﺎﻟﯽ ﻫﻢﺳﻄﺢ ﯾﺎ ﭘﺎﯾﯿﻦﺗﺮ ﻣﻮرد ﺗﻘﺎﺿﺎ، ﻣﻮاﻓﻘﺖ کنند.  در این بخشنامه امکان آموزش غیرحضوری برای دانشجویان مادر پیش‌بینی شده است و بر اساس آن، داﻧﺸﮕﺎه ﺑﺎ ﺗﻘﺎﺿﺎی داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﺎدر ﺑﺎردار ﯾﺎ دارای ﻓﺮزﻧﺪ زﯾﺮ ۳ ﺳﺎل ﺟﻬﺖ آﻣﻮزش ﻣﺠﺎزی ﯾﺎ ﻏﯿﺮﺣﻀﻮری ﺑﺮای ﮔﺬراﻧﺪن واﺣﺪﻫﺎی دروس ﻧﻈﺮی دوره ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﻮاﻓﻘﺖ کنند. بر اساس این بخشنامه، تمامی داﻧﺸﮕﺎهﻫﺎ و ﻣﺆﺳﺴﺎت آﻣﻮزش ﻋﺎﻟﯽ وزارت ﻋﺘﻒ، ﻣﮑﻠﻒ ﺑﻪ اﯾﺠﺎد، ﮔﺴﺘﺮش و ﺗﻘﻮﯾﺖ رﺷﺘﻪﻫﺎی ﺗﺤﺼﯿﻠﯽ ﻣﺘﻨﺎﺳﺐ ﺑﺎ ﺟﺎﯾﮕﺎه زن در ﺧﺎﻧﻮاده و ﻧﻘﺶ ﺧﺎﻧﻮاده و زن ﺑﺮ اﺳﺎس ﻓﺮﻫﻨﮓ اﺳﻼﻣﯽ – اﯾﺮاﻧﯽ، از ﻗﺒﯿﻞ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺧﺎﻧﻪ و ﺧﺎﻧﻮاده ﻫﺴﺘﻨﺪ. خدا را شکر. خوش خبر باشید.  

* حکایت یک عاشقیِ جانانه! در ابتدای بسته خبری‌مان از نعمات بی نظیر خالق هستی گفتیم. اجازه بدهید خبرمان را در امتداد همان هم به پایان برسانیم. نعمت‌های خدای خوب‌مان که باید با پوست و گوشت‌مان درکش کنیم و برای داشتنش شکرگذار باشیم. بگذارید حکایتی در این باره برایتان نقل کنیم؛ «حسن جوری» معروف به «شیخ حسن جوری» یکی از رهبرانِ روحانی قیام سربداران می‌گوید: «درسالی که گذارم به جندی‌شاپور افتاد، سخنی از «محمد مهتاب» شنیدم که تا گور بر من تازیانه می‌زند. دیدمش که زیر آفتاب تموز نشسته، نخ می‌ریسد و ترانه زمزمه می‌کند. گفتم: ای مرد خدا، مرا عاشقی بیاموز تا خدا را همچون عاشقان عبادت کنم. محمد مهتاب گفت: نخست بگو آیا هرگز خطی خوش، تو را مدهوش کرده است؟ گفتم: نه. گفت: هرگز شکفتن گلی در باغچۀ خانه‌ات تو را از غصه‌های بی‌شمار فارغ کرده است؟ گفتم: نه. گفت: هرگز صدایی خوش و دلربا، تو را به وجد آورده است؟ گفتم: نه. گفت: هرگز زیر نم‌نم باران، آواز خوانده‌ای؟ گفتم: نه. گفت: هرگز به آسمان نگریسته‌ای به انتظار برف، تا آن را بر صورت خویش مالی و گرمای درون فرو نشانی؟ گفتم: نه. گفت: هرگز خندۀ کودکی نازنین، تو را به خلسۀ شوق برده است، گفتم: نه. گفت: هرگز غزلی یا بیتی یا سخنی فصیح، چندان تو را بی‌خود کرده است که اگر نشسته‌ای برخیزی و اگر ایستاده‌ای بنشینی؟ گفتم: نه. گفت: هرگز زلالی آب یا بلندی سرو یا نرمی گلبرگ یا کوشش مورچه‌ای، اشک شوق ازدیدۀ توسرازیرکرده است؟ گفتم: نه. گفت: هرگز شده است که بخندی چون دیگری خندان بود و بگریی چون دیگری گریان بود؟ گفتم: نه.  گفت: هرگز بر سیبی یا اناری، بیش از زمانی که به خوردن آن صرف می‌کنی، چشم دوخته‌ای؟ گفتم: نه. گفت: هرگز دست بر روی خویش کشیده‌ای و بر زیبایی و حسن رویت که نعمت خالق است؛ اندیشه کرده ای؟ گفتم: نه. گفت: از من دور شو، که سنگی را می‌توان عاشقی آموخت، اما تو را نه…! » برای عاشق خدا بودن و درک و فهم زندگی کافیست به درونتان رجوع کنید و چشم‌هایتان را نسبت به نعمت‌های دور برتان باز کنید.  *خوش‌خبر باشید!  و اما سخن پایانی، خبرهای خوب‌تان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت [email protected] یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توییتر و واتس‌اپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید. منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.  پایان پیام/

دیدگاهتان را بنویسید